Redovisningskonsult med intresse för digitalisering!

RochS Sifferkontoret är ett snabbt växande företag som just nu inleder en spännande resa mot digitalisering av våra tjänster. Idag sysselsätter vi 12 redovisningskonsulter, alla med hög och bred kompetens. Under 2018 utnämndes vi till Årets tillväxtbyrå 2018 av tidningen Revisionsvärlden.

Vår affärsidé är att genom att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster vara det lilla företagets ekonomiavdelning eller det lite störres resursförstärkning.

Våra konsulter arbetar nära kunden, antingen i kundens egna lokaler eller på våra kontor,och vi satsar nu stort på att erbjuda helt digitala lösningar där kunden kan fokusera på sin verksamhet medan vi sköter det administrativa. Våra kontor ligger i Täby och Stockholms City.

Vi är glada att löpande kontraktera nya kunder och behöver därför förstärka vårt team på vårt Täbykontor med ytterligare en redovisningskonsult.

Om den vi söker

För att trivas hos oss behöver du känna ansvar och kunna jobba både självständigt och i team. Vi söker någon med eget driv och prestigelöshet som kan fokusera på målet och gillar att nå framgång
tillsammans med andra! Vårt arbetsklimat präglas av ”frihet under ansvar” och vi ställer alltid upp för varandra.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha totalansvar för dina kunder därför ser vi gärna att du har några års erfarenhet av byråverksamhet samt relevant ekonomiutbildning och kan hantera redovisning av varierande komplexitet i olika typer av bolag samt har lätt att kommunicera med olika typer av personligheter. Du bör också ha fallenhet för systemförståelse då vi arbetar i flera olika system. Vi arbetar med att digitalisera de kunder som så önskar, därför är viss it-kunskap och intresse meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Rochs Sifferkontoret är du del av ett team med framåtanda under stor tekniskt utveckling. Du har totalansvar för att tillgodose dina kunders olika behov inom bokföring, redovisning och rapportering. Vi är helt mobila i vårt arbetssätt och arbetet kan utföras på kontoren såväl som på annan plats, så länge det fungerar för kunder och kollegor. Vi söker nu någon som kan komplettera vårt gäng med kompetens såväl som bidra till ett positivt arbetsklimat där alla får växa och utvecklas.

En del av arbetet kommer initialt innebära flytt av kunder till digitala lösningar.

Slutligen!

Önskar du ett varierande arbete med kompetenta kollegor som inte har långt till skratt så är vi ett företag för dig. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss och något som vi alltid värnar om och arbetar därför med flexibel arbetstid och erbjuder friskvård till alla anställda.

Vi går igenom ansökningar löpande så ansök idag, senast datum för ansökan är 2018-12-31. Endast
möjligt att skicka ansökan och eventuella frågor via mail, info@sifferkontoret.se.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag!

Föregående

Nästa